Prijswinnende e-bikes

Elk jaar worden in Nederland diverse fietstesten georganiseerd. Jaarlijks vallen de e-bikes van Vyber Cycles in de prijzen!

In 2023 zijn we o.a. bekroond als goed uit de test én met een 8.3 bekroond door de Kieskeurig Duurtest. Wij zijn ontzettend trots op de behaalde resultaten.

Kieskeurig Duurtest 2023

De Vyber Ride E1 Pro is door de Kieskeurig Duurtest 2023 als winnaar bestempeld met het predicaat ‘Goed uit de test’ en een reviewscore van 8.3! Lees de uitgebreide reviews hier.

Reviews door gebruikers:
''Toen ik de fiets meekreeg om drie weken te testen, was ik direct blij. Een mooie, goed afgewerkte, stoere fiets. Ik zat er comfortabel op en in de automodus zoefde ik weg. De motor is erg krachtig en is heel gemakkelijk via het kleurendisplay te bedienen''.

AD Fietstest 2023

De Vyber Ride E1 Pro (Belt) is door de AD-fietstest 2023 bekroond met een 8.1! Klik hier voor de uitgebreide specificaties en reviews van de Vyber Ride E1 Pro.

Reviews door gebruikers:
''Deze fiets is een aanrader! Veel kwaliteit voor een redelijke prijs, als de fiets 590 euro duurder zou zijn was het ook geen probleem, fietst fijn met goede ondersteuning''.

Vyber Awards

AD Fietstest 2022

De Vyber Ride S1 Pro is door de AD-fietstest 2022 als winnaar bestempeld met het predicaat ‘Best Getest’ en bekroond met een 8.3! Klik hier voor de uitgebreide specificaties en reviews van de Vyber Ride S1 Pro.

Reviews door gebruikers:
''Wat een geweldige fiets, niks op aan te merken. Stevig frame goede wegligging krachtige ondersteuning alles wat je van een goede fiets zou verwachten eigenlijk''.

Vyber Award

AD Fietstest 2022

De Vyber Ride E1 Lite is door de AD-fietstest 2022 als winnaar bestempeld met het predicaat ‘Goed uit de test’ en bekroond met een 7.3! Klik hier voor de uitgebreide specificaties en reviews van de Vyber Ride E1 Lite.

Reviews door gebruikers:
'''Een mooie fiets om te zien met een goede prijs setting. Daarnaast ook geschikt voor recreatief gebruik. Een echte aanrader!''.

ANWB Fietstest award

ANWB Fietstest 2021

De Vyber Ride E1 Special Edition is door de ANWB-fietstest 2021 als winnaar bestempeld met een 8.1 én voordelige keus! Klik hier voor de uitgebreide specificaties en reviews van de Vyber Ride Special Edition.

Reviews door gebruikers:
''‘Verrassing van de test is de Vyber Ride E1 Special Edition: een scherp geprijsde Nederlandse e-bike met unieke motor. Die motor levert krachtige en prettige ondersteuning, de rijeigenschappen zijn prettig en de fiets is fraai afgewerkt. Slim is de Vyber-app, waarmee je onder meer op afstand je fiets kunt lokaliseren en het accupercentage kunt checken.''

AD Fietstest 2022

AD Fietstest 2021

De Vyber Ride E1 Special Edition is door de AD-fietstest 2021 als winnaar bestempeld met een 7.3 én als ‘Zeer goed’ uitgeroepen in de gehele test! Klik hier voor de uitgebreide specificaties en reviews van de Vyber Ride Special Edition.

Reviews door gebruikers:
''Mooie soepele fiets. Goed display, fijne versnelling. Goede vering. Kan geen negatieve punten vinden. Eindcijfer een 9!''