The Good, Good Vibes!

Elke dag fietsen met good, good vibes. Dat is onze missie.
Dat doen we door verwachtingen te overtreffen en met een geruisloze motor, geweldige specificaties en een aantrekkelijk prijskaartje voor de consument.
En om te bevestigen dat onze belofte klopt, hebben we voor onszelf een hele simpele graadmeter.

Want wie opstapt, is verrast en komt 9 van de 10 keer met een big smile van de fiets af. En als dat zo is, dan hebben we onze good, good vibes bereikt!

Spectaculaire dealermarges

Iedereen wil vooruit! Daarom houden wij onze strategie eenvoudig, duurzaam en low-cost. Daardoor kunnen wij spectaculaire dealermarges waarborgen. Benieuwd naar meer? Neem dan contact met ons op.

Uitdager

We zijn een New kid on the block. Ons allergrootste voordeel is dat we de vrijheid hebben om dingen anders te doen. We zijn ambitieus en hongerig. Want zonder honger, presteer je niet!

Vyber dealerportaal

Altijd en overal realtime inzicht. Met de Vyber dealerportal kan je slimmer, sneller en efficiënter jouw e-bikes bestellen én heb je altijd en overal realtime inzicht in alle gegevens over voorraad, orders, backorders en facturen.

Resultaten waar we trots op zijn

Kieskeurig Duurtest 2024

Kieskeurig Duurtest 2024

''Een fiets met uitstekend fietscomfort, daar is absoluut veel aandacht aanbesteed, perfecte ergonomische handvaten, verende voorvork en zadel! Over klinkers blijft deze fiets super comfortabel fietsen en het sturen is gigantisch stabiel, met met testen over hoge bruggen gegaan en met hoge snelheid door de bochten, echt super hoe goed deze fiets stuurt en stabiel blijft!''.
AD-fietstest 2024

AD-fietstest 2024

''Een werkelijk uitstekende fiets! Prima prijs kwaliteit verhouding. Prima ondersteuning , stabiele wegligging en prachtig design.'' ''Prettige fiets om mee te rijden, met een goede ondersteuning en stille krachtige motor.''
Kieskeurig Duurtest 2023

Kieskeurig Duurtest 2023

''De Vyber Ride E1 Pro kwam uitstekend uit de duurtest met een aanbeveling van alle drie de testers. Onder de ‘motorkap’ van de Vyber Ride E1 Pro bevindt zich een eigen E-silence Comfort+ middenmotor, die met zijn indrukwekkende 80 Nm koppel een bijzonder krachtige en responsieve rijervaring biedt.''
AD-fietstest 2023

AD-fietstest 2023

''Prettige fiets met goed ondersteuning, veel versnellingen en ondersteuningsniveaus, waaronder ook automaat. Stille en krachtige middenmotor. Zeer goede wegligging en prettige zit.''
AD-fietstest 2022

AD-fietstest 2022

"De Vyber Ride S1 Pro is door de AD-fietstest als winnaar bestempeld met het predicaat ‘Best Getest’ en bekroond met een 8.3!"
AD-fietstest 2021

AD-fietstest 2021

"De Vyber Ride E1 Special Edition is beoordeeld met predicaat ZEER GOED in de AD Fietstest 2021! De AD fietstest is een echte consumententest, door en voor consumenten."
ANWB e-biketest 2021

ANWB e-biketest 2021

"Verrassing van de test is de Vyber Ride E1 Special Edition: een scherp geprijsde Nederlandse e-bike met unieke motor. Die motor levert krachtige en prettige ondersteuning, de rij-eigenschappen zijn prettig en de fiets is fraai afgewerkt. Slim is de Vyber-app, waarmee je onder meer op afstand je fiets kunt lokaliseren en het accupercentage kunt checken."

Gratis testmodellen!

Vyber heeft groeiambities en jij kan hierin mee profiteren. Eén van onze belangrijkste voorwaarden is groeien met wederzijds profijt. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze speciale inkoopprijzen en ijzersterke marges op de 2024 actiemodellen.

Ga jij met ons de uitdaging aan? Vraag dan vrijblijvend een gratis testmodel aan via onderstaande button!

Download de brochure
Neem contact op