Wij gaan jou uitdagen!

Vyber zet een nieuwe standaard in e-bikes en daagt jou uit je te laten verrassen door de kwaliteit, prijs en service. Wat wij doen is heel simpel. Vyber biedt e-bikes van topkwaliteit aan maar dan met een lager prijskaartje. Dit kan dankzij een efficiënt ontwikkelingsproces met lage kosten. Zo verkoop je e-bikes met een glimlach en met onze uitdagende dealermarge houdt je er ook nog eens een goedgevulde bankrekening aan over!

Wij vertellen je ons geheim hoe we in 2 jaar maar liefst 10.000 e-bikes hebben verkocht aan dealers door heel Nederland!

Download de brochure
Onze awards

Overtreft alle verwachtingen

Vyber Ride E1 Pro

Onze nieuwe superpower! Pro en go.

  • Extreem krachtige Vyber 80Nm. E-silence Comfort+ middenmotor met Direct Drive Technology.
  • Grensverleggende actieradius met onze Ridiculous Range 630 Wh batterijen.
  • Krachtige en goed te doseren Shimano schijfremmen die werken op hydraulische oliedruk.
  • Stijlvol achterlicht geïntegreerd in de bagagedrager.
  • Batterij geïntegreerd in het frame. Eenvoudig uitneembaar.
  • Hoogwaardig Xperience Color kleurendisplay.

Spectaculaire dealermarge

Iedereen wil vooruit! Daarom houden wij onze strategie eenvoudig, duurzaam en low-cost. Daardoor kunnen wij spectaculaire dealermarges waarborgen. Benieuwd naar meer? Download dan onze brochure.

Uitdager

Vyber zet een nieuwe standaard in e-bikes en daagt jou uit je te laten verassen door de kwaliteit, prijs en service. Vyber Cycles biedt e-bikes van topkwaliteit aan maar dan met een lager prijskaartje.

Uitstekende service

Support is de kernfactor waar onze service om draait. Wij doen er alles aan om te zorgen dat klanten altijd kunnen fietsen. Heb je een vraag over een bestelling, levering of storing? Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen.

Resultaten waar we trots op zijn

AD-fietstest

AD-fietstest

"De Vyber Ride E1 Special Edition is beoordeeld met predicaat ZEER GOED in de AD Fietstest 2021! De AD fietstest is een echte consumententest, door en voor consumenten."
AD-fietstest

AD-fietstest

"De Vyber Ride S1 Pro is door de AD-fietstest als winnaar bestempeld met het predicaat ‘Best Getest’ en bekroond met een 8.3!"
ANWB e-biketest

ANWB e-biketest

"Verrassing van de test is de Vyber Ride E1 Special Edition: een scherp geprijsde Nederlandse e-bike met unieke motor. Die motor levert krachtige en prettige ondersteuning, de rij-eigenschappen zijn prettig en de fiets is fraai afgewerkt. Slim is de Vyber-app, waarmee je onder meer op afstand je fiets kunt lokaliseren en het accupercentage kunt checken."
Review van gebruikers

Review van gebruikers

"Zeer fijne fiets. Geeft goede ondersteuning en zit fijn. Fiets ziet er ook nog eens mooi uit." - Vyber Ride S1 Pro
Review van gebruikers

Review van gebruikers

"De fiets is sterk en tegelijkertijd licht. Heel makkelijk te gebruiken en snel genoeg! De Vyber E1 is perfect voor mij!" - Vyber Ride E1

Kennismaken?

Vyber heeft groeiambities en jij kan hierin mee profiteren. Eén van onze belangrijkste voorwaarden is groeien met wederzijds profijt. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze speciale inkoopprijzen en ijzersterke marges op de 2022 actiemodellen.

Ga jij met ons de uitdaging aan en wordt jij onze Local hero?

Download de brochure
Neem contact op