Wij gaan jou uitdagen!

Vyber zet een nieuwe standaard in e-bikes en daagt jou uit je te laten verrassen door de kwaliteit, prijs en service. Wat wij doen is heel simpel. Vyber biedt e-bikes van topkwaliteit aan maar dan met een lager prijskaartje. Dit kan dankzij een efficiënt ontwikkelingsproces met lage kosten.

Zo verkoop je e-bikes met een glimlach en met onze uitdagende dealermarge houdt je er ook nog eens een goedgevulde bankrekening aan over!

Wij vertellen je ons geheim hoe we in 2 jaar maar liefst 15.000 e-bikes hebben verkocht aan dealers door heel Nederland!

Spectaculaire dealermarge

Iedereen wil vooruit! Daarom houden wij onze strategie eenvoudig, duurzaam en low-cost. Daardoor kunnen wij spectaculaire dealermarges waarborgen. Benieuwd naar meer? Neem dan contact met ons op.

Uitdager

Vyber zet een nieuwe standaard in e-bikes en daagt jou uit je te laten verassen door de kwaliteit, prijs en service. Vyber biedt e-bikes van topkwaliteit aan maar dan met een lager prijskaartje.

Vyber dealerportaal

Altijd en overal realtime inzicht. Met de Vyber dealerportal kan je slimmer, sneller en efficiënter jouw e-bikes bestellen én heb je altijd en overal realtime inzicht in alle gegevens over voorraad, orders, backorders en facturen.

Resultaten waar we trots op zijn

Kieskeurig Duurtest 2023

Kieskeurig Duurtest 2023

''De Vyber Ride E1 Pro kwam uitstekend uit de duurtest met een aanbeveling van alle drie de testers. Onder de ‘motorkap’ van de Vyber Ride E1 Pro bevindt zich een eigen E-silence Comfort+ middenmotor, die met zijn indrukwekkende 80 Nm koppel een bijzonder krachtige en responsieve rijervaring biedt.''
AD-fietstest 2023

AD-fietstest 2023

''Prettige fiets met goed ondersteuning, veel versnellingen en ondersteuningsniveaus, waaronder ook automaat. Stille en krachtige middenmotor. Zeer goede wegligging en prettige zit.''
AD-fietstest 2022

AD-fietstest 2022

"De Vyber Ride S1 Pro is door de AD-fietstest als winnaar bestempeld met het predicaat ‘Best Getest’ en bekroond met een 8.3!"
AD-fietstest 2021

AD-fietstest 2021

"De Vyber Ride E1 Special Edition is beoordeeld met predicaat ZEER GOED in de AD Fietstest 2021! De AD fietstest is een echte consumententest, door en voor consumenten."
ANWB e-biketest 2021

ANWB e-biketest 2021

"Verrassing van de test is de Vyber Ride E1 Special Edition: een scherp geprijsde Nederlandse e-bike met unieke motor. Die motor levert krachtige en prettige ondersteuning, de rij-eigenschappen zijn prettig en de fiets is fraai afgewerkt. Slim is de Vyber-app, waarmee je onder meer op afstand je fiets kunt lokaliseren en het accupercentage kunt checken."

Kennismaken?

Vyber heeft groeiambities en jij kan hierin mee profiteren. Eén van onze belangrijkste voorwaarden is groeien met wederzijds profijt. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze speciale inkoopprijzen en ijzersterke marges op de 2024 actiemodellen.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Download de brochure
Neem contact op