Over ons

In 2018 werd de eerste Vyber e-bike op de markt gezet vanuit een sterke ambitie: bewijzen dat het anders kan. Vyber staat voor vibratie, ofwel: opschudding!

Vyber zal laten zien dat topkwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Met een e-bike van Vyber ga je erop vooruit. Want alle keuzes die bij Vyber worden gemaakt, zijn er om het eindproduct nóg beter te maken voor degene die er uiteindelijk op wegrijdt. Daarom hebben al onze e-bikes een krachtige en stille motor en zijn alle e-bikes voorzien van een krachtige batterij.

Maar onze innovatiedrang drijft ons verder, op een weg die klaar is voor de toekomst.

Download de brochure

40.000m2 opslagcapaciteit

Westerman Logistics

Door warehousing en logistiek op één locatie te laten plaatsvinden, verkorten we de doorlooptijd en kunnen we efficiënter omgaan met onze voorraden. In de razendsnel groeiende wereld van elektrische fietsen hebben we ons weten te onderscheiden als een prominente speler.

Met de samenwerking met Westerman Logistics als stevig fundament, hebben we ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Het extra magazijnruimte en de geoptimaliseerde logistiek stellen ons in staat om verder uit te breiden.

Service uit het hart

Een glimlach op het gezicht van iedere klant. Dat is waar Vyber voor gaat. De klant staat op de eerst plek, een goede een persoonlijke service is dan ook vanzelfsprekend.

Uitdager

Vyber zet een nieuwe standaard in e-bikes en daagt jou uit je te laten verassen door de kwaliteit, prijs en service. Vyber Cycles biedt e-bikes van topkwaliteit aan maar dan met een lager prijskaartje.

Toekomstgericht

De ontwikkelingen in de capaciteit van batterijen, motoren en connectiviteit gaan razendsnel. Vyber staat voor ontwikkeling en innovatie zodat de meest competitieve e-bikes voor iedere fietser toegankelijk wordt.

Hoofdkantoor

Vanuit ons kantoor te Wierden verlenen wij onze service richting onze verkooppunten en particulieren. Onze klantsucces medewerker(s) staan voor je klaar.

Mocht je een vraag hebben over een van onze e-bikes neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op: +31 (0) 546 24 11 99

Download de brochure
Neem contact op

Maak kennis met ons team

Jong en gedreven en er is ruimte voor jou! Bekijk de openstaande vacatures hier.

Peter

Algemeen directeur

Rody

Accountmanager

Timo

Klantsucces medeweker

Thijs

Marketing

Tom

Accountmanager

Thomas

Klantsucces medewerker

Hidde

Aftersales