Vyber versterkt groei met Westerman Logistics

Geplaatst op
16
January
2024
om
9:34
uur

Bron: Nieuwsfiets.nu


WIERDEN – Vyber E-bikes en Westerman Logistics gaan samenwerken op het gebied van logistiek, warehousing en het transport van fietsen in de Benelux. Westerman beschikt over jarenlange ervaring in de fietsindustrie en is daardoor een ervaren partner, die veel fietsmerken de juiste dienstverlening bieden voor de lange termijn. Daar sluit Vyber zich nu ook bij aan.

Door warehousing en logistiek op één locatie te laten plaatsvinden, verkorten ze de doorlooptijd en kunnen ze efficiënter omgaan met hun voorraden. In de razendsnel groeiende wereld van elektrische fietsen heeft Vyber zich weten te onderscheiden als een prominente speler. “Met een indrukwekkende groeispurt in het afgelopen jaar heeft Vyber echter een uitdaging ondervonden,” zegt mede eigenaar Peter Lubbers. “Het huidige magazijn is te klein geworden om aan de toenemende vraag te voldoen. Om deze groeiende behoefte aan warehousing en transport efficiënt te kunnen ondersteunen, hebben we een strategische beslissing genomen en is een partnerschap aangegaan met Westerman Logistics.”

Vyber breidt uit via extra magazijnruimte en geoptimaliseerde logistiek

De keuze voor Westerman als logistieke partner was geen toeval. “We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap ons in staat zal stellen om onze groeidoelstellingen te realiseren en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit en service aan de Vyber dealers te blijven bieden,” vervolgt Lubbers. “Met de samenwerking met Westerman Logistics als stevig fundament, hebben we ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Het extra magazijnruimte en de geoptimaliseerde logistiek stellen ons in staat om verder uit te breiden.”

https://nieuwsfiets.nu/2023/07/04/vyber-versterkt-groei-met-westerman-logistics/